Το σίριαλ Λάρσον που… τράβηξε, ο Σελίμοβιτς και ο Μιχαήλ

Οι μέρες περνούν, αλλά ο Ντανιέλ Λάρσον ακόμα δεν έστειλε μήνυμα στους υπεύθυνους του προγραμματισμού για το αν θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα.

Τράβηξε λίγο παραπάνω το σίριαλ με τον Σουηδό επιθετικό, αν και μέχρι χθες τουλάχιστον επίσημη πηγή μας έλεγε ότι δεν έθεσαν κάποια προθεσμία στον πρώην παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης για να απαντήσει. Λογικά οι υπεύθυνοι προγραμματισμού έχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Διέρρευσαν πληροφορίες χθες ότι σύντομα θα αλλάξει ο κανονισμός και οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να έχουν εγγεγραμμένους 7 ξένους στο δυναμικό τους, αντί 5 που ήταν μέχρι την περασμένη σεζόν, ενώ δεν υπάρχει διαφοροποίηση στον αριθμό των κοινοτικών/ξένων (15). Στον Απόλλωνα δεν φαίνεται ότι διαφοροποιείται κάποιο δεδομένο στον σχεδιασμό.

Καμία πρόταση για Σελίμοβιτς

Κυκλοφορεί ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Σελίμοβιτς, όμως στα γραφεία της εταιρείας δεν έφτασε επίσημη πρόταση από τον σύλλογο. Τον Ιανουάριο είχε ενδιαφερθεί η εν λόγω ομάδα για τον Σέρβο στόπερ, αλλά μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη αποφασίστηκε να απορριφθεί η πρόταση.

Στην ομάδα του Ηρακλείου υπέγραψε ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Αντριάν Σαρδινέρο. Η παρουσία του Περικλή Παπαπαναγή, πρώην βοηθού προπονητή και σκάουτερ του Απόλλωνα, είναι αυτονόητο ότι έπαιξε ρόλο στο να ασχοληθεί ο ΟΦΗ με παίκτες της λεμεσιανής ομάδας.

Με Μιχαήλ στις Πλάτρες

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τεχνική ηγεσία επέλεξε να συμμετάσχει στις προπονήσεις στις Πλάτρες και ο 15χρονος κίπερ Παντελής Μιχαήλ. Πρόκειται για ταλέντο με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. Έχει γονίδια προφανώς ο μικρός, αφού ο πατέρας του Αλέξανδρος Μιχαήλ θήτευσε για μερικά χρόνια στον Απόλλωνα και ήταν κι αυτός τερματοφύλακας.