Το σχόλιο του Χαμπουλά για τον Κατσαράβα και η μεταγραφική ενίσχυση

Ενεργοί στο θέμα των μεταγραφών βρίσκονται στην Ανόρθωση. Ο Ευγένιος Χαμπουλάς σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super Sport (104.0), επισήμανε πως η ομάδα του θα ενισχυθεί με 2-3 ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως μέσα στο σαββατοκυρίακο ίσως να υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα κληθείς να σχολιάσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Νίκα Κατσαράβα επισήμανε πως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο παρά μόνο βολιδοσκοπήσεις, αφήνοντας όμως ανοιχτή την πόρτα για παραχώρηση του.

Διαβάστε επίσης: «Σπόντα» Χαμπουλά για Ομόνοια: «Δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με εξωγήινους»

«Περιμένουμε ακόμα 2-3 προσθήκες. Πιθανόν να έχουμε εξελίξεις πριν το σαββατοκύριακο, είμαστε στο τελευταίο στάδιο των επιλογών. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα όπως παρουσιάζεται και με τις προσθήκες θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Περιμένουμε εντός των ημερών απαντήσεις, είμαστε ενεργοί. Είμαστε σε επικοινωνία με κάποιους στόχους και σίγουρα πριν την πρεμιέρα θα έχουμε εξελίξεις. Προτεραιότητα είναι επιθετικός και μέσος. Από’ κει και πέρα θα πάρουμε οδηγίες και θα πράξουμε αναλόγως», ανέφερε σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ανόρθωσης.

«Δεν έχουμε καμία πρόταση, για κανένα παίκτη. Πάγια πολιτική της Ανόρθωσης είναι πως όλοι είναι διαπραγματεύσιμοι, όμως για να σχολιάσω κάτι πρέπει να έχω κάτι χειροπιαστό. Υπήρξαν βολιδοσκοπήσεις γι’ αυτόν αλλά και για άλλους, αλλά δεν έχουμε κάτι επίσημο. Ας περιμένουμε να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον, και εμείς δεν θα παραμείνουμε αδρανείς ως προς τον αντικαταστάτη του», τόνισε για τον Γεωργιανό επιθετικό.