Το ψάξιμο για γκολ και το «θέμα» με Τρισκόφσκι

Να γίνει πιο παραγωγική και να έχει το γκολ, είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ στο αυριανό (18.00) φιλικό παιχνίδι, το τελευταίο στη Σλοβενία, με αντίπαλο την Νταμάκ Σαουδικής Αραβίας.

Είναι γεγονός ότι στα τρία φιλικά ματς που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι κιτρινοπράσινοι, με τη Δόξα Κατωκοπιάς στην «Αρένα» και με τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Ζαλαέγκερσεγκ Ουγγαρίας στο πλαίσιο του βασικού μέρους της προετοιμασίας, η ομάδα μόλις που κατάφερε να πετύχει ένα γκολ (με τον Ολατούντζι σε βάρος της Δόξας), γεγονός που προκαλεί κάποιον σκεπτικισμό, παρ’ όλο που ακόμα είναι νωρίς για ουσιαστικά συμπεράσματα.

Εκφράζεται, δε, η πεποίθηση πως όσο περνά ο χρόνος, τόσο τα πόδια των παικτών θα «λύνονται» και η ομάδα θα μπορέσει να βγάλει περισσότερους αυτοματισμούς και συνδυασμούς στο παιχνίδι της, ώστε τα τέρματα να έλθουν πιο εύκολα.

Ενόψει του φιλικού κόντρα στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, αμφίβολοι παραμένουν οι Τρισκόφσκι, Τρουγιόλς και Ρομό, παρά το ότι και οι τρεις δεν έχουν κάτι το σοβαρό και σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς. Εναπόκειται στον Καταλά εάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Άμπραχαμ.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Τρισκόφσκι ακόμα δεν αγωνίστηκε σε κάποιο φιλικό παιχνίδι της ομάδας και δεν συνυπήρξε στην ενδεκάδα με τον Ντάρμπισαϊαρ, ένα δίδυμο από το οποίο περιμένουν πολλά φέτος στην ΑΕΚ, αυτό είναι ένα θέμα…