Το ψάχνει για Τάμαρι ο Ολυμπιακός και «δεν αποκλείονται εξελίξεις»

Στη λίστα με τις ομάδες που έδειξαν ή επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τον Μούσα Αλ Τάμαρι μπαίνει και ο Ολυμπιακός, καθώς όπως αναφέρει ελλαδική ιστοσελίδα οι πρωταθλητές Ελλάδας το έψαξαν για τον Ιορδανό.

Σύμφωνα με διάφορα Μέσα ο Ολυμπιακός το κοίταξε τι γίνεται με την περίπτωση του Τάμαρι και αφήνει ανοικτό το παράθυρο για να υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλιστα, το αθλητικό ένθετο της ελληνικής Sportday έχει στο εξώφυλλο τον Ιορδανό, ενώ στο gazzeta.gr γράφουν:«Ο Ολυμπιακός έχει ξανατσεκάρει και ψάξει την περίπτωσή του. Ο Ταμάρι είναι 23 ετών και παίζει κυρίως στα άκρα. Ως επί το πλείστον είναι δεξιός ακραίος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα. Φέτος είχε σεζόν με 34 ματς, 3 γκολ και 9 ασίστ. Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ πάντως είναι να τον κλείσει με νέο συμβόλαιο και να τον πουλήσει με ένα ποσό 6 – 7 εκατ. ευρώ.  Ο Ολυμπιακός το έχει… ψάξει το θέμα πάντως και δεν αποκλείονται εξελίξεις».

Θυμίζουμε ότι χθες (30/06) πληροφορίες ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο του Ολυμπιακού, να ενδιαφέρεται να πάρει τον Τάμαρι – όπως και τον Νικόλα Ιωάννου – στη Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας επίσης ηγείτα.