Το πρώτο τρίποντο και τα νεότερα με Λάρσον

Κίνησαν γη και ουρανό οι διοικούντες την ομάδα και εν τέλει πρόλαβαν να διεξαχθεί κανονικά στο Τσίρειο, η σημερινή (20:30) αναμέτρηση με τη Δόξα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ήταν ενοχλημένοι για την αδράνεια που επέδειξε ο διαχειριστής του σταδίου (ΔΣ του ΓΣΟ), παρ’ όλα αυτά χθες συνεργάστηκαν μαζί του, για να ρυθμιστούν τα ζητήματα που ζήτησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Γύρω στις 14:00 δόθηκε το πράσινο φως (χαρτί καταλληλότητας) από την Αρχή Αδειοδότησης των Σταδίων και εξασφαλίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα στη φυσική έδρα της ομάδας. Σε περίπτωση που δεν προλάβαιναν να συμπληρώσουν τον «φάκελο» θα αναγκάζονταν να δώσουν το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά η διοίκηση έσπευσε να γνωστοποιήσει τις ευθύνες του ΓΣΟ, όπως και ότι σκοπεύει να λάβει κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη συνεργασία τους.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να «πιστώσουν» το πρώτο τρίποντο στον λογαριασμό τους, στη σημερινή αναμέτρηση με τη Δόξα. Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπένσοπ, ο ανέτοιμος Χάμπος και ο τιμωρημένος Γιαννιώτας. Στο τέρμα θα είναι ο Μολ. Τετράδα στην άμυνα, δεξιά ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά ο Αγκίρε. Κεντρικοί μπακ οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Τριάδα στον άξονα οι Σακέτι, Ντένιτς, Μάρκοβιτς. Σέντερ φορ θα είναι οι Νταμπό και ακραίοι επιθετικοί οι Ντιγκινί, Πίττας.

Κοντά ο Λάρσον

Ο Ντάνιελ Λάρσον βρίσκεται αυτή τη φορά, πολύ κοντά στην ένταξή του στον Απόλλωνα. Ενημερωμένη πηγή, είπε στο «Γ», ότι οριστική συμφωνία δεν υπάρχει όμως θα έλθει σύντομα στην Κύπρο, με την οικογένειά του, θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και θα αποφασίσει αν θα υπογράψει συμβόλαιο.