Το πρόγραμμα της ΑΕΛ και τα οκτώ φιλικά

Πρώτο ραντεβού χθες για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι θα έχουν μια καλή χρονιά ενόψει του νέου πρωταθλήματος και ότι θα επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε πρώτη φάση οι γαλαζοκίτρινοι περνούν από διάφορες εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ζεσταίνουν μηχανές ενόψει του νέου μαραθωνίου που αρχίζει το Σαββατοκύριακο 22/23 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι προπονήσεις στη Λεμεσό θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Ιουλίου, ενώ δύο μέρες αργότερα ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί για προπονήσεις στο Πελέντρι και για διαμονή στον Αγρό, για την πραγματοποίηση του β’ μέρους της προετοιμασίας. Θα παραμείνει εκεί μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου.

Στις 15 και 16 Αυγούστου θα δοθεί ρεπό για ολόκληρη την ομάδα και στις 17 του ίδιου μήνα οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, οπόταν θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν οχτώ συνολικά φιλικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τις ακόλουθες ομάδες: Ερμή, Καρμιώτισσα, Απόλλωνα, Κούρη Ερήμης, Δόξα, Άρη, Ανόρθωση και ΑΕΚ.