Το πλάνο δεν αλλάζει για κανέναν

Διανύουμε την τελευταία και κρίσιμη εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΛ παλεύουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους άμεσα. Η ομάδα της Λεμεσού έθεσε ως προτεραιότητες την απόκτηση εξτρέμ και κεντρικού αμυντικού, ωστόσο καμία περίπτωση από αυτές που αξιολογήθηκαν θετικά δεν είναι κοντά στο να υπογράψει με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Τομάς Τουρέ που είχε στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΛ δεν απάντησε θετικά, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές από τον Αντρέα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του. Έτσι δεν προχώρησαν σε αναθεωρημένη πρόταση, όπως έπραξαν και στην περίπτωση του Κίρε Ριστέφσκι. Ο Κέρκεζ υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, δείχνει εμπιστοσύνη και στο νέο… αίμα καθώς δίνει λεπτά συμμετοχής τόσο στον μικρό Κέρκεζ όσο και στον Δημήτρη Αβραάμ, γι’ αυτό και δεν θα ανάψει το πράσινο φως για απόκτηση ποδοσφαιριστή αν δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΛ.

Εξάλλου, το τεχνικό επιτελείο είναι σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση με μοναδικό στόχο να μην ξεφύγουν από το πλάνο τους. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού δεν αρέσουν στους γαλαζοκίτρινους και θα βάλουν το χέρι στην τσέπη μέχρι εκεί που φτάνει. Στην ΑΕΛ ακολουθούν πιστά το πλάνο τους ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους τόσο σε μακροπρόθεσμο όσο και σε βραχυπρόθεσμο στάδιο.

Παρά το γεγονός πως θα θεωρούνταν χρήσιμες κινήσεις οι δύο αυτές προσθήκες, η ομάδα της Λεμεσού αποδίδει έτσι κι αλλιώς πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ευρωπαϊκό εισιτήριο (που ήταν ο στόχος της σεζόν) και πλέον θα παίξει τα ρέστα της στα πλέι οφ. Κι όπου τη βγάλει!