Το περιστατικό Πετρίδη-Σωτηρίου στα αποδυτήρια

Μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Ερμή και τον ΑΠΟΕΛ έγινε γνωστό ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λούκας Σωτηρίου, κατάγγειλε στο φύλλο αγώνος τόσο τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομο Πετρίδη, όσο και τον εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο.

Σχετική αναφορά γίνεται και από τον ΑΠΟΕΛ στη σημερινή ανακοίνωση που έκδωσε και υποστηρίζει ότι οι «αναφορές του στο φύλλο αγώνα, διαπιστώνουμε ότι έχει προχωρήσει σε ψευδείς αναφορές εναντίον του προέδρου και του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ».

Πιο κάτω όσα υποστηρίζει ο ΑΠΟΕΛ:

«Σε σχέση με τις αναφορές του για το περιστατικό με τον πρόεδρο της ομάδας μας, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής. Ο κ. Πετρίδης άνοιξε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών ζητώντας να μάθει τον λόγο της κάκιστης διαιτητικής συμπεριφοράς του κ. Σωτηρίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ούτε κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

– Ο κ. Σωτηρίου σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε ο ίδιος προς τον διάδρομο των αποδυτηρίων για να ζητήσει τον λόγο από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Η αναφορά του στο φύλλο αγώνος ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ «κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του» είναι εντελώς αναληθής.

– Ψευδής είναι και η αναφορά του προς τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας «άνοιξαν επιθετικά την πόρτα των αποδυτηρίων, με έβρισαν, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μου» αφού ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ κατέφθασε στο σημείο αργότερα, δεν ύβρισε και δεν κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτό επίσης μπορεί να διαπιστωθεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας»