«Το περιμένουν πέντε χρόνια, θα είναι κόλαση»!

Πέραν από τη ζέστη, οι Κροάτες φοβούνται και την «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί της Ομόνοιας, στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Τρίτη (27/7, 19:00) στο ΓΣΠ.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportske.jutarnji.hr, με τίτλο «Οι γηπεδούχοι το περιμένουν πέντε χρόνια, στην Κύπρο λένε πως την Ντιναμό περμένει ατμόσφαιρα-κόλαση».

Αφότου το ρεπορτάζ κάνει αναφορά στο ταξίδι της Ντιναμό (έρχεται τη Δευτέρα 26/7) και στα αγωνιστικά δεδομένα (απόντες οι Αντεμί, Μοχαραμί και Στεφούλι), οι Κροάτες ασχολούνται με τη διαφαινόμενη δυναμική παρουσία των φίλων της Ομόνοιας:

«Φαίνεται πως πέραν από τη θερμοκρασία, «κόλαση» θα θυμίζει και η ατμόφαιρα στις εξέδρες στην Κύπρο την Τρίτη. Η Ομόνοια έχει ήδη πουλήσει 6.000 εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την ομάδα του Ζάγκρεμπ μέχρι το Σάββατο και η ομάδα περιμένει πως ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Για πέντε χρόνια, η Ομόνοια δεν έχει παίξει εντός έδρας παιχνίδι με θεατές στην Ευρώπη, από το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ το 2016 δεν έχουν φιλοξενηθεί οπαδοί στο ΓΣΠ σε διοργανώσεις της UEFA».