«Το παρελθόν, ξεχάστε το. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Ξεκάθαρος για την πίστη του προς την ομάδα του ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Μάλιστα, έστειλε μήνυμα, να ξεχαστεί το… παρελθόν, μιας και η ομάδα της Λάρνακας πλέον αναζητεί μόνο τίτλους και διακρίσεις.

Η απάντησή του:

«Η ερώτηση είναι αχρείαστη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το παρελθόν να το ξεχάσετε. Τα τελευταία έξι χρόνια πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο. Με εξαίρεση τη φετινή περίοδο, είμαστε κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε χρόνο κυνηγούμε το πρωτάθλημα, κάθε χρόνο είμαστε αξιόμαχοι στο κύπελλο. Συνεπώς αυτή η ερώτηση είναι αχρείαστη.

Η ομάδα πάντα, όσο είμαι εγώ τουλάχιστον στην προεδρία, η ομάδα θα πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, ο προγραμματισμός τρέχει. Έχουμε δυσκολίες, θέλουμε να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές.

Δεν θα βιαστούμε, θα πάρουμε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα. Ο προϋπολογισμός είναι μειωμένος, αλλά αρκετά μεγάλος για να μπορέσουμε να καλύψουμε τους στόχους μας και συνεπώς ο κόσμος να μην ανησυχεί, να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος».

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξή του.