Το νέο τεστ και το «μοντάρισμα»

Άλλο ένα φιλικό περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα αντιμετωπίσουν στο Πελένδρι, όπου και προετοιμάζονται, τον Άρη.

Ο αγώνας, που θα γίνει στις 18:00, θα δώσει στον Ντούσαν Κέρκεζ άλλη μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες και να βγάλει διάφορα και χρήσιμα συμπεράσματα. Πλέον ο τεχνικός της ΑΕΛ αυτό που θέλει είναι να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται και οι ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Ο Βόσνιος προπονητής έχει στη διάθεσή του κάτι παραπάνω από ένα 15ήμερο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί και να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κέρκεζ δηλώνει ικανοποιημένος από τη θέληση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, όμως αναγνωρίζει πως η ομάδα του θέλει ακόμα αρκετή βελτίωση για να φτάσει εκεί που πρέπει.

Για την ώρα το ρόστερ της ΑΕΛ είναι ολοκληρωμένο, κάτι πολύ σημαντικό, αφού ο Κέρκεζ θα μοντάρει την ομάδα του έχοντας όλους τους παίκτες στις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, όλα είναι πιθανά.

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κάποια ανάγκη οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση. Πάντως, εδώ και μέρες παίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ το όνομα του Μίλος Ντέλετιτς, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω.