«Το να αναλύσουμε τι έγινε με Φλόρα δεν θα μας δώσει τη νίκη με ΑΕΚ. Εκεί θα κριθούμε»

Για την ισοπαλία με τη Φλόρα και τη χαμένη ευκαιρία για την πρώτη νίκη στο Conference, το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ, τα αγωνιστικά προβλήματα και αρκετά άλλα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά όσα είπε… 

Για τον αγώνα με την Φλόρα και το τελικό αποτέλεσμα: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος και αντιλαμβανόμαστε την κριτική που κάνουν. Είμαστε προβληματισμένοι από την επαναλαμβανόμενη εικόνα που βγάζουμε. Στο σημείο που βρισκόμαστε όμως πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τι φταίει και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ».

Για την βελτίωση στην άμυνα που πρέπει να γίνει: «Αυτό εναπόκειται σε όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει η εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο».

Για την κακή διαχείριση στο σκορ: «Όταν το σκορ από 2-0 να γίνεται 2-2 τότε μπορείς να εντοπίσεις πολλά. Το να κάτσεις να αναλύσεις τι έγινε με την Φλόρα δεν θα μας δώσει την νίκη με την ΑΕΚ. Πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιιώσουμε αυτά που πρέπει και να κριθούμε μέσα στο γήπεδο για το ντέρμπι της Δευτέρας. Εκεί θα κριθούμε όλοι. Αν κερδίζαμε χθες θα είχαμε πολλαπλά οφέλη. Αλλά εμείς κοιτάμε την ΑΕΚ που είναι πρωτοπόρος και πρέπει να πάψει να υφίσταται αυτό την Δευτέρα».

Για τα λάθη που στοιχίζουν και την καλή επιθετική γραμμή: «Αν είσαι καλός επιθετικά και το ακυρώνεις με τα λάθη σου τότε δεν κάνεις τίποτα. Σημασία έχει να κερδίζεις. Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και με την ΑΕΚ όπου και να παίζουμε αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη».

Για τις δυνατότητες της ομάδας: «Η διοίκηση εμπιστεύεται τις ικανότητες όλων στην ομάδα».

Για την συνέχεια στην Ευρώπη: «9 διαθέσιμοι βαθμοί, κανείς δεν είναι χαμένος πριν τους αγώνες. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Φλόρα και θα πάμε στο Ταλίν αρχές Νοεμβρίου για να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από την Φλόρα αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί και με νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Αναγκαστική η αλλαγή του Αμμπαρτζουμιάν, πρέπει να πάει στον γιατρό και την δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος για την Δευτέρα. Ο Μπουσουλάζιτς θα είναι επίσης εκτός αλλά για τον Κορέια θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για να ξέρουμε. Επίσης θα αξιολογηθεί και η κατάσταση του Αντωνιάδη όπως και όλων των παιδιών».

Για Κατσαράβα: «Τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι γιατί το αξίζουν. Καταλαβαίνω ότι ο Κατσαράβα σχολιάζεται γιατί έπαιξε πρώτη φορά. Είναι πολλά παιδιά που παίρνουν χρόνο συμμετοχής αναλόγως με τις ανάγκες της ομάδας και στην κρίση του προπονητή. Εν δυνάμει είναι όλοι υποψήφιοι για την εντεκάδα».

Για την αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ όσον αφορά την βαθμολογία: «Εμείς πρέπει να δούμε όλα αυτά που δεν λειτουργούν αυτή την στιγμή σωστά. Αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει και βελτιωθούμε τότε δεν μας φοβίζει καμία διαφορά στην βαθμολογία».

Για τον κόσμο στο ντέρμπι: «Χρειαζόμαστε ένα Αντώνης Παπαδόπουλος καυτό γιατί όλο αυτό περνάει και στους παίκτες. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου την Δευτέρα. Σήμερα θα βγει και η ανακοίνωση για τα εισιτήρια».

Για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στο VAR και σε μία ανακοίνωση που βγήκε προς τα έξω: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Επειδή είχαμε Ευρωπαικό παιχνίδι δεν δώσαμε σημασία στο τι γίνεται γύρω γύρω άρα δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Γνωρίζετε όμως πολύ καλά ότι αν χρειαστεί τότε η ομάδα θα παρέμβει με επίσημη ανακοίνωση».