Το μυαλό του Ολυμπιακού θα είναι αλλού​​​​​​​

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στη Λευκωσία (19:30) την ΑΕΚ και όσο και να θέλει να είναι ανταγωνιστικός, το μυαλό θα είναι αλλού. Την Τετάρτη οι μαυροπράσινοι θα παίξουν… ρέστα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας μάλιστα πάρει και προβάδισμα πρόκρισης μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής των μαυροπράσινων Τσέντομιρ Γιανέφσκι δεν θέλει να δει αδιαφορία από τους παίκτες του αλλά παράλληλα και σπατάλη δυνάμεων, σε ένα παιχνίδι που το μόνο που έχει να «κερδίσει» είναι το γόητρο. Πολύ πιθανόν λοιπόν η τεχνική ηγεσία να προφυλάξει κάποιους παίκτες οι οποίοι είτε προέρχονται από τραυματισμό, όπως είναι οι Ζαχαρίου και Γκουστάβο, είτε είναι καταπονημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ ότι διαθέτει ένα αρκετά καλό σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Άρα, όποιοι και να παίξουν θα προσπαθήσουν να δείξουν πράγματα και μια ενδεχόμενη νίκη θα ήταν ακόμη μια τονωτική ένεση για το… παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΛ.