Το μοναδικό λάθος της διαιτησίας στο Ομόνοια-Δόξα, σύμφωνα με τον Σκαπούλλη

Τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Δόξα σχολίασε ο Χρήστος Σκαπούλλης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ. Σύμφωνα με την ανάλυσή του το μοναδικό λάθος ήταν ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα της Δόξας, στη φάση που δόθηκε πέναλτι για την Ομόνοια και κόκκινη στον Σισκόφσκι κι έπειτα ήρθε η ισοφάριση.

Για το πρώτο γκολ της Δόξας που ακυρώθηκε: «Ο παίκτης της Δόξας ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ αντί να δείξει ότι δεν θέλει συμμετοχή κινήθηκε προς τον αντίπαλο παίκτη και επενέβη στο παιχνίδι. Ο βοηθός έκρινε ότι επέμβηκε και σωστά ακυρώθηκε το γκολ».

Αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή στη φάση με τον Χούμποτσαν: «Δεν πέρασε τη μπάλα την γραμμή, ο διαιτητής ήταν κοντά και ορθά δεν καταλογίστηκε γκολ»

Για το δεύτερο γκολ της Δόξας που ακυρώθηκε: «Από την ζωντανή μετάδοση είπα ότι υπάρχει παίκτης οφσάιντ. Μπήκαν οι γραμμές και φάνηκε οφσάιντ. Αυτός είναι ο ρόλος το VAR».

Για την αποβολή του Γκόμεθ: «Σωστά αποβλήθηκε. Το VAR βελτιώθηκε στη χρήση τη κόκκινης κάρτας».

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια και αν υπήρχε φάουλ του Κακουλή στον Σισκόφσκι, πριν ο τερματοφύλακας της Δόξας ανατρέψει τον παίκτη της Ομόνοιας: «Εφόσον ο τερματοφύλακας έπαιξε πρώτος την μπάλα και δέχεται μαρκάρισμα εκτός φάσης μιας και η μπάλα έφυγε, λανθασμένα το VAR δεν επενέβη. Υπήρχε παράβαση στο ξεκίνημα της φάσης. Υπήρξε αδυναμία στη συνεργασία για την εξέταση της φάσης».