Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ όπως το βλέπει ο Ουζουνίδης!

Άρεσει στον Ελλαδίτη τεχνικό να δουλεύει με νεαρά παιδιά...

«Μέλι» έσταξε για τους μικρούς και τις εμφανίσεις τους στα φιλικά προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε με χαρά τον Νικόλα Κούτσακο να σκοράρει το νικητήριο γκολ του αγώνα με τον Απόλλωνα (2-1), τους Σατσιά και Γαβριήλ να μπαίνουν και να δίνουν το κάτι παραπάνω και έτσι δεν παρέλειψε να εκθειάσει την προσπάθεια τους.

«Είμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά. Θα με αναγκάσουν να τους βάλω μέσα πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόμουν. Μου δείχνουν πως “εδώ είμαστε κόουτς και μην φοβάσαι”. Αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρά παιδιά και με τις δηλώσεις του δείχνει ότι το ίδιο θέλει να κάνει και στον ΑΠΟΕΛ. Ειδικότερα, τον «Νικολάκη» (σ.σ Κούτσακο) όπως τον αποκαλεί, τον έχει πάρει από κοντά και στα… μάτια του βλέπει τον επόμενο Κύπριο επιθετικό των γαλαζοκίτρινων.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει τόσο ο νεαρός στράικερ όσο και τα άλλα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους να συνεχίσουν να δουλεύουν και να δείξουν στον προπονητή τους ότι είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ.