«Το μεγαλύτερο κρίμα είναι για τον κόσμο της Ομόνοιας»

«Εύχομαι η πρώτη παρουσία να είναι η αρχή για μια σταθερή παρουσία στην Ευρώπη κάθε χρόνο»

Στην ιστορική πρώτη παρουσία της Ομόνοιας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από όσα πέρασε την τελευταία δεκαετία, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι: «Για όσους γνωρίζουν τι πέρασε η ομάδα την τελευταία δεκαετία, η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή και προκαλεί συγκίνηση. Η Ομόνοια είναι εδώ γιατί δουλεύει σωστά. Το μέλλον της ανήκει. Εύχομαι η πρώτη παρουσία να είναι η αρχή για μια σταθερή παρουσία στην Ευρώπη κάθε χρόνο.

Για τον στόχο της ομάδας: «Αρχικός μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα επιδιώξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε αφελείς, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στα χαρτιά είναι το φαβορί. Θέλουμε να χαρούμε την Ομόνοια στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Για τον κόσμο: «Όταν μάθαμε ότι υπήρχε πιθανότητα να υπάρχουν φίλαθλοι μας χαροποίησε, ανεξαρτήτως του ότι παίζουμε εκτός έδρας. Είναι κρίμα να διεξάγονται τέτοια παιχνίδια χωρίς κόσμο. Το μεγαλύτερο κρίμα είναι για τον κόσμο της Ομόνοιας, που περίμενε τόσα χρόνια αυτή τη στιγμή για να είναι στο γήπεδο. Φαίνεται ότι ούτε με τη Γρανάδα θα έχουμε κόσμο. Ευχόμαστε να αλλάξουν τα δεδομένα, αξίζει στον κόσμο να είναι στο γήπεδο τουλάχιστον για ένα παιχνίδι».

Για τα κέρδη της Ομόνοιας μέσα από αυτούς τους αγώνες: «Μας δίνουν πολύτιμες εμπειρίες. Μας γνωρίζει η Ευρώπη, η φήμη που αποκτά η ομάδα θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να αυξήσουμε όσο μπορούμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή ούτως ώστε να έχουμε ευνοϊκότερες κληρώσεις στο μέλλον. Είναι και το οικονομικό που παίζει τον ρόλο του. Το πιο σημαντικό είναι το πώς θα τα διαχειριστούμε όλα αυτά».