Το… φλέγον ζήτημα του επιθετικού και το ρίσκο που δεν μπορεί να πάρει ο Ουζουνίδης

Ψάχνει αυτόν που θα κάνει τη διαφορά, αλλά...

Ξεσκονίζει καλά τη λίστα  για τον επιθετικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μπορεί να… καίγεται για την απόκτηση επιθετικού, ωστόσο γνωρίζει πως πρέπει να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Στον ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως καθαρόαιμος επιθετικός. O τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ψάχνει κάποιο ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, ωστόσο ο… χρόνος τρέχει και οι γαλαζοκίτρινοι θα θελήσουν να έχουν στη διάθεση τους στο πρώτο ευρωπαϊκό τουλάχιστον έναν καθαρόαιμο επιθετικό.

Ναι μεν στο ρόστερ του Ελλαδίτη τεχνικού, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην επίθεση (Βίκτωρας Κλοναρίδης, Γιώργος Εφραίμ, Τόμας ντε Βινσέντι και Αλ Τάμαρι), ωστόσο είναι αντιληπτό πως πρόκειται για μία απλή λύση «ανάγκης».

Γι’ αυτό το λόγο, θα θεωρηθεί μεγάλο ρίσκο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη αν δεν βρει αυτό που θέλει μέχρι της 27 Αυγούστου, τότε δηλαδή που θα διεξαχθεί ο πρώτος προκριματικός αγώνας των γαλαζοκίτρινων.

Βέβαια, από το επίσημο ΑΠΟΕΛ πηγάζει πως οι γαλαζοκίτρινοι αυτήν εβδομάδα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση επιθετικού. Έτσι, τουλάχιστον ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του δηλώσεις.