«Το ευχαριστώ είναι λίγο γι’ αυτό τον άνθρωπο – Τον αμφισβήτησα, αλλά…»

Με ανάρτησή της στα ΜΚΔ, η πρωταθλήτριά μας στο αλμα Επί Κοντώ, Μαρία Αριστοτέλους, ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, τονίζοντας πως με αυτόν στο τιμόνι ο οργανισμός έχει κάνει πολλά βήματα για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας.

Η αθλήτριά μας αναφέρει πως πριν από έναν χρόνο, όταν γνώρισε τον Μιχαηλίδη στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου, τον ενημέρωσε πως η ίδια και ο Νίκανδρος Στυλιανού αγωνίζονται με κοντάρια δανεικά από Ελλαδίτες αθλητές, με τον πρόεδρο του ΚΟΑ να υπόσχεται πως θα επιλύσει το ζήτημα.

«Τον αμφισβήτησα, όμως για πρώτη φορά τα λόγια κάποιου αρμοδίου έγιναν πράξεις», συμπληρώνει η Αριστοτέλους, που εύχεται να υπήρχαν περισσότεροι αθλητικοί παράγοντες σαν αυτόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αριστοτέλους:

Το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτό τον άνθρωπο που είναι ίσως ο καλύτερος πρόεδρος που κρατά τα ηνία του ΚΟΑ.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την γνωριμία μας στη διάρκεια των ΑΜΚΕ στο Μαυροβούνιο, κατά την οποία του είχα αναφέρει πως τα κοντάρια με τα οποία είχαμε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και εγώ και ο Νίκανδρος Στυλιανού για την Κύπρο μας ήταν δανεικά από Ελλαδίτες αθλητές.

Αφού σάστισε και ξαφνιάστηκε με αυτά που άκουσε την ίδια στιγμή μου υποσχέθηκε πως με το που θα επιστρέψουμε στη Κύπρο θα προβεί σε κάθε ενέργεια που χρειάζεται και το θέμα θα λυθεί με δικιά του πρωτοβουλία.

Σε εκείνη την κουβέντα όπως θυμάται και ο ίδιος τον αμφισβήτησα αναφέροντας του πως από λόγια έχουμε χορτάσει οι αθλητές και πως χωρίς πράξεις οι υποσχέσεις του θα παραμείνουν κούφιες, όπως τόσες άλλες που έχουμε ακούσει πολλάκις.

Ένα χρόνο μετά από αυτή την κουβέντα και είναι η πρώτη φορά που τα λόγια κάποιου αρμόδιου έγιναν πράξεις. Μόλις μερικούς μήνες μετά αγοράστηκαν κοντάρια οχι μόνο για εμάς αλλά και για επικοντιστες μικρότερων ηλικιών που διαπρέπουν και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος στην Κύπρο.

Κύριε Ανδρέα Μιχαηλίδη είναι η πρώτη φορά που σας ευχαριστώ δημόσια για το εν λόγω εγχείρημα σας. Δυστυχώς το 2020 -όπως φαίνεται- δεν θα έχουμε την ευκαιρία να προβούμε στους αγώνες που θέλαμε με τα δικά μας κοντάρια (επιτέλους!!) και να χαρίσουμε στην Κύπρο μας κι αλλά μετάλλια. Παρ’ ολα αυτά επιφυλασσόμαστε για τη νέα χρόνια.

Είστε ένας άνθρωπος που αγαπάει αγνά και αληθινά τον αθλητισμό και αυτό φαίνεται. Με εσάς στο τιμόνι, ο ΚΟΑ έχει κάνει πολλά βήματα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κύπρο και αυτό χαροποιεί σύσσωμη την αθλητική κοινότητα. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι αθλητικοί παράγοντες σαν εσάς. Με τις πράξεις σας κερδίσατε τον σεβασμό μας. Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.