«Το επίπεδο της Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς»

«Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γρανάδα, για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε ότι το επίπεδο των Ισπανών είναι πολύ ψηλότερο από αυτό που αγωνίζονται οι πράσινοι.

Για τον αγώνα: «Η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και παίξουμε γρήγορα ώστε να σκοράρουμε. Είναι μια ομάδα με φυσικές δυνάμεις, είναι ποιοτική και είναι ένα καλό τεστ για εμάς».

Αν μπορεί η Ομόνοια να προκριθεί: «Είναι δύσκολο να προκριθούμε. Ακόμα και ισοπαλίες να φέρουμε, είναι δύσκολο. Ήταν ισοδύναμα τα παιχνίδια, ίσως στα δύο τελευταία οι αντίπαλοι μας να ήταν καλύτεροι. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε, να διδαχθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Το επίπεδο της Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς».

Πού πρέπει να επικεντρωθεί η Ομόνοια για θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και ταχύτητα όταν έχουμε την κατοχή και είμαστε την επίθεση. Είναι καλό για εμάς, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να μάθουμε».

Για τα δυνατά σημεία του πρώτου αγώνα και πως θα τα περιορίσει αύριο: «Είχαμε καταφέρει να τα περιορίσουμε. Αν δεν μέναμε με 10 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Γρανάδα έπαιζε πιο γρήγορα. Περιμένουμε και αυτό αύριο, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο μέρος και βελτιωθήκαμε. Δεν θέλω να επεκταθώ για το 2-0, καταφέραμε να μικρύνουμε τις διαφορές. Είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν».