Το απόλυτο στο ΓΣΠ και τα σενάρια ενδεκάδας!

Oμαλή… προσγείωση στην κυπριακή πραγματικότητα λίγες μέρες μετά τη νέα της πρόκληση επί της Αϊντχόφεν (Πέμπτη στις 22:00) για το Europa League θα ψάξει η Ομόνοια. Απέναντί της έχει σήμερα (18:00) την Ένωση και αναμφίβολα παίζοντας στην έδρα της άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι αποτυχία για το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ.

Η ψυχολογία των παικτών αλλά και του κόσμου είναι στα ύψη μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα και γενικά την όλη πορεία μέχρι τώρα και δεν θέλει με τίποτα να κάνει… χαρακίρι μένοντας σε επαφή με την κορυφή και τον Απόλλωνα. Η διατήρηση του απόλυτου στο ΓΣΠ είναι ένα ακόμα κίνητρο καθώς στα τρία παιχνίδια που έδωσε πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν επιβάλλεται να είναι σοβαροί γιατί ναι μεν ο αντίπαλος ποιοτικά είναι υποδεέστερος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα κερδηθεί χωρίς ιδρώτα. Αυτά τα παιχνίδια είναι που μετρούν στο τέλος της ημέρας και κάθε απώλεια βαθμών μπορεί στο τέλος της ημέρας να αποβεί μοιραία.

Τα σενάρια ενδεκάδας

Είναι επιβεβλημένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα στη σημερινή αναμέτρηση. Πρώτον, για να πάρουν ανάσες οι παίκτες που λογίζονται βασικοί μιας και ακολουθεί νέα ευρωπαϊκή υποχρέωση, αλλά και για να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι υπόλοιποι που είναι στο ρόστερ. Άλλωστε με τόσο πιεσμένο πρόγραμμα θα χρειαστούν όλοι και είναι κάτι που φάνηκε στο τελευταίο δίμηνο.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Φαμπιάνο για να διατηρηθεί σε ρυθμό. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Μαυρίας ενώ στο αριστερό ο Κίκο μάλλον θα επιλεχθεί αντί του Λέτσιακς. Ο Λούφτερ θα είναι μαζί με τον Νικόλα Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας.

Το κέντρο θα στελεχώνεται από τους Κούσουλο, Σέχου και Τζιωνή. Οι Ασάντε και Σένε θα παίξουν στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Κακουλλής. Υπάρχει ένα άλλο σενάριο να παίξει σε ένα από τα δύο άκρα ο Λοΐζου και να μείνει στον πάγκο ο Κακουλλής για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο Σένε.