Το «αντίο» του Τόνιο: «Η χειρότερη σεζόν μου που θυμάμαι – Είμαι περήφανος, ερωτεύτηκα την Κύπρο»

Ο Τόνιο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και με ανάρτησή του στα social media ο Ισπανός τερματοφύλακας αποχαιρετά την ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τέλος!!! Άλλη μια σεζόν που τελειώνει με δέκα παιχνίδια και επτά clean sheets, σίγουρα η χειρότερη που θυμάμαι από τότε που έγινα επαγγελματίας. Ένας χρόνος που ξεκίνησε άσχημα από την αρχή και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, υπήρχαν πολλά εμπόδια που μου έβαλαν… σε μια ομάδα που ένιωσα βαθιά μέσα μου, αλλά τελικά νιώθω απελευθερωμένος από τα πάντα και τώρα νιώθω ελεύθερος και χαρούμενος.

Σήμερα, 7 Μαΐου 2021, ήρθε η ώρα να πω «αντίο» σε αυτή την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της. Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επιστροφή μου και έχουν συμβεί πολλά πράγματα, τόσο καλά όσο και κακά.

Αλλά πάνω απ’ όλα, είμαι πολύ περήφανος για όσα πετύχαμε ως ομάδα αυτή τη φορά: δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, μπήκαμε στους ομίλους UEFA και ένα Super Cup. Αλλά πάνω απ’ όλα, πάντα αγωνιζόμασταν για την κορυφή.

Ήταν δύο από τα τρία υπέροχα χρόνια για μένα, την οικογένεια και τους φίλους μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ερωτευτεί την Κύπρο γιατί αυτή τη φορά έχω γνωρίσει ανθρώπους που ήδη θεωρώ φίλους. Η Κύπρος και οι ανθρώποι της θα είναι πάντα στην καρδιά μου!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που εργάζεται για την ομάδα, για τη θεραπεία που έλαβα από αυτούς και για την υποστήριξη που μου έδιναν πάντα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Λάρνακα.

Ευχαριστώ τους προπονητές που είχα και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω περάσει ώρες και ώρες στα αποδυτήρια, στα ξενοδοχεία… Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό, τους προπονητές φυσικής κατάστασης, γιατί όλοι με φρόντιζαν όπως τον γιο τους, ήταν πάντα στη διάθεσή μου!

Και τέλος, ευχαριστώ τους πραγματικούς οπαδούς!!! Πάντα ένιωθα πολλή αγάπη και υποστήριξη από εσάς.

Έχω αφήσει όλα όσα είχα στο γήπεδο για αυτή την ομάδα, για το σήμα, αλλά επίσης και για εσάς. Ήταν υπερηφάνεια που έπαιζα για εσάς. Ελπίζω να ήταν τόσο ευχάριστο για εσάς, όσο για μένα που σας είχα μαζί μου.

Τα λέμε σύντομα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!! Τ.Ρ 25».