Το «αντίο» της Ομόνοιας στον Ματ: «Θρύλος, στους κορυφαίους της ιστορίας»

Το αναμενόμενο ανακοινωθέν για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ εξέδωσε η Ομόνοια.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Μακάρθουρ για τη συμφωνία της με τον Άγγλο επιθετικό, το τριφύλλι ενημέρωσε με τη σειρά του για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, τον οποίον χαρακτηρίζει Legend (σ.σ. θρύλος) στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Η Ομόνοια τονίζει πως οι επιδόσεις του Ντάρμπισαϊαρ (69 γκολ σε 126 συμμετοχές και δύο βραβεία πρώτου σκόρερ) τον κατατάσσουν στους κορυφαίους επιθετικούς όχι μόνο των πρασίνων αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου μας, ενώ στέκεται στο ότι υπήρξε πολύ καλός επαγγελματίας κι αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Αποχαιρετά την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας ο Ματ Νταρμπισάιαρ, έχοντας απολογισμό 126 συμμετοχές, 69 γκολ και δύο «Χρυσά Παπούτσια», επιδόσεις που τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του «τριφυλλιού» και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Ματ πέρα από εξαιρετικός επιθετικός υπήρξε και πολύ καλός επαγγελματίας, αγαπήθηκε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κέρδισε ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ομάδας μας.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ματ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε σεβαστό από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η συνεργασία μας με τον Ματ Νταρμπισάιαρ έχει λυθεί κοινή συναινέσει και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.