Τίποτα δεν τη σταματά

Σε όλα πρώτη η Ένωση και στη βαθμολογία και στην καλύτερη επίθεση, αλλά και στην καλύτερη άμυνα. Φαίνεται ότι τίποτα δεν τη σταμάτα. Ασταμάτητη είναι λοιπόν η ομάδα του Παραλιμνίου, που κέρδισε και την Ομόνοια 29Μ με 2-0 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη Β΄ κατηγορία και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Η νέα νίκη των βυσσινί ήταν η 8η φετινή. Η Ένωση, που είναι μόνη στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα, έχει επίσης δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ακόμη, έχει την καλύτερη επίθεση με 20 γκολ και την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό. Ο Ανδρέας Ηλία πέτυχε άλλο ένα τέρμα, έφθασε στα έξι και είναι ο πρώτος σκόρερ.

Αυτή τη φορά, η νέα νίκη των βυσσινί επισκιάστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησαν μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ. Όσον αφορά τον Μαρίνο Σατσιά, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ. Στο μεταξύ, ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι του Σαββάτου (14:30) με την Αναγέννηση στη Δερύνεια.