«Τίποτα δεν έχει χαθεί»

Ο Εθνικός Άχνας έχει να ανέβει ένα βουνό στη β’ φάση του πρωταθλήματος και καλείται να το κάνει με επιτυχία. Ο Ηλίας Χαραλάμπους γνωρίζοντας το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του, θέλησε να στείλει μήνυμα στους παίκτες του όπως πιστέψουν στις δυνατότητές τους: «Έχουμε μπροστά μας 14 τελικούς και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τίποτε δεν έχει χαθεί».

Ο Κύπριος προπονητής των Αχνιωτών ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Χαραλάμπους είναι αναγκασμένος να το πράξει αυτό λόγω των απουσιών. Όποιοι και αν αγωνιστούν ο στόχος είναι το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! Οι Ουαλί και Μιγκελίτο δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι, ενώ επιστρέφει ο Μπογκαντίνοφ. Σε ό,τι αφορά τον Μάιντεβατς αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του.

Η ομάδα της Άχνας είναι στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς, δύο λιγότερους από Ένωση και Ερμή, ενώ στους 29 βαθμούς βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα. Είναι αντιληπτό ότι η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για το συγκρότημα του Ηλία Χαραλάμπους, εντούτοις, οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή των δεδομένων και την παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.