Την Τετάρτη κρίνονται πολλά…

Στον ΑΠΟΕΛ ανάλογα βέβαια με το τι θα προκύψει στο κύπελλο αναμένεται να γίνει μεγάλη εκκαθάριση με παίκτες που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να φορούν τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Η εκκαθάριση αυτή, αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει την Ανόρθωση την Τετάρτη και προκριθεί στον τελικό, θα γίνει περί το τέλος Μαΐου.

Αν όμως δεν έλθει η πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό, τότε στο πρωτάθλημα θα αγωνίζονται νεαροί παίκτες και λίγοι από τους παλιούς που χρειάζονται και μπορούν να προσφέρουν και του χρόνου, οι υπόλοιποι θα σταλούν στην κερκίδα μέχρι να βρεθεί τρόπος να λυθούν τα εξωπραγματικά συμβόλαιά τους…

Λιγόστεψαν οι επιλογές

Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Γαβριήλ λιγόστεψαν σημαντικά οι επιθετικές επιλογές του Πουρσαϊτίδη ενόψει του αυριανού επαναληπτικού (17:00) με την Ανόρθωση. Ο νεαρός αν δεν ξεκινούσε στη βασική ενδεκάδα σίγουρα θα ήταν η πρώτη επιλογή εάν έπρεπε να αλλάξει κάτι.

Πλέον η ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αυριανό επαναληπτικό ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει μόνο ένα ερωτηματικό, αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ντε Βινσέντι στη μεσαία γραμμή αντί του Ανουάρ ή του Λουντέμο. Ο Αργεντινός διαθέτει τρομερή εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια και ίσως αυτό να παίξει τον ρόλο του στις τελικές επιλογές του Ελλαδίτη προπονητή.