Τιμούρ: «Τους πληρώναμε λιγότερα από τα μισά από όσα θα πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Για τις μεταγραφές των Τορνίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet.

Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης είπε πως ήθελε τους δύο ποδοσφαιριστές να παραμείνουν όμως η «Κυρία» δεν μπορούσε να τους κρατήσει, ενώ τόνισε ότι οι κυανόλευκοι πλήρωναν τους δύο ποδοσφαιριστές λιγότερα από τα μισά χρήματα που θα λάβουν στον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα είπε…

«Τους ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφεραν. Ειδικά ο Οκριαβίλι που ήταν δύο χρόνια, παρότι είχε προβλήματα πρόσφερε, κερδίσαμε και το κύπελλο. Ο Κβιλιτάια ήρθε φέτος, πιστεύω πρόσφερε κι αυτός πάρα πολύ. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα θέλω των ποδοσφαιριστών και πιστεύω η απόφαση ήταν σωστή. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια ανοίγματα, μόνο εκεί που φτάνει το χέρι μας. Παρόλο που αυτοί οι παίκτες πρόσφεραν και θα ήθελα να μείνουν, αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε, αν συγκρίνουμε πόσα έπαιρναν και πόσα θα παίρνουν… εμείς πληρώναμε λιγότερα από τα μισά από όσα θα πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ».