Τιμούρ: «Ταιριάζει δεν ταιριάζει… παίρνουμε αποτελέσματα – Δεν έχω πρόταση, αξιολογείται η δουλειά μου»

Για την τρίτη σερί νίκη, τη βελτίωση στην άμυνα, τα μεταγραφικά και τις πληροφορίες για νέο συμβόλαιο μίλησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας, που τόνισε πως δεν έχει πρόταση καθώς η δουλειά του ακόμη αξιολογείται και είναι στο μικροσκόπιο, διαψεύδοντας πάντως πως το λέει με παράπονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που πάντα έχει ενδιαφέρον. Καλό είναι πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κερδίζουμε και δεν δεχόμαστε γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες, βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ντέρμπι ανεξάρτητα αν ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αλλά είναι ντέρμπι. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα και τον προπονητή, έφτιαξαν καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που είχαν μέχρι το σημερινό. Βλέπουμε μπροστά».

Για τη βελτίωση στην άμυνα: «Ήρθαν κάποιοι παίκτες καινούριοι και παίζουμε καλά τώρα στην άμυνα, δεν είναι μόνο ότι δεν δεχόμαστε γκολ αλλά ούτε ευκαιρίες».

«Βλέποντας το πρωτάθλημα αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να παίρνεις βαθμούς. Είχαμε παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν κερδίσαμε. Ό,τι παίρνεις με όποια ομάδα και να είναι παίρνεις κέρδος, μεγάλη ή μικρή ομάδα. Κερδίσαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ, δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες».

Για την τριάδα στην άμυνα: «Ναι, είμαι ευχαριστημένος για αυτό το συνεχίζω. Δεν με νοιάζει αν ταιριάζει δεν ταιριάζει, παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τον Χριστοδουλόπουλο που ακούγεται: «Πολλά ακούγονται. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο παραπάνω».

Για το αν θα γίνει σίγουρα τρίτη μεταγραφή: «Δεν ξέρω, έχουμε ακόμη μέρες, θα δούμε. Αν είναι κάτι καλύτερο από αυτούς που έχουμε, μπορεί».

Για το αν έχει πρόταση για νέο συμβόλαιο: «Όχι. Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμη δεν έχουν αξιολογήσει».

Για το αν το λέει με παράπονο: «Όχι. Ο καθένας η δουλειά που κάνει, υπάρχουν άνθρωποι που αξιολογούν. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο».