«Τηλεφώνησε στον Κόντε και ρώτα τον γιατί δεν παίζω…»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν χάνει ευκαιρία να… καρφώνει τον Αντόνιο Κόντε για την περιορισμένη χρησιμοποίησή του στην Ίντερ, αφού το έκανε για τρίτη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα!

Σε μια διαδικτυακή κουβέντα που οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας με τον μέσο των «νερατζούρι» και φιλάθλους, ένας εξ’ αυτών τον ρώτησε γιατί δεν παίζει πιο τακτικά στην Ίντερ. Η απάντησή του; «Πάρε τηλέφωνο τον Κόντε και ρώτα τον. Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή, γιατί οι αποφάσεις είναι δικές του».

Μετά την σπουδαία νίκη της Δανίας επί της Αγγλίας για το Nations League με γκολ του Έρικσεν, ο ποδοσφαιριστής είχε πει ότι «είμαι ευτυχισμένος όταν έρχομαι στην εθνική ομάδα, γιατί εδώ παίζω. Στην Ίντερ, αντίθετα, δεν παίζω όσο έπαιζα στην Τότεναμ».

Λίγες μέρες αργότερα, ο 28χρονος Έρικσεν είχε πει πως «ελπίζω να μην καθίσω στον πάγκο για όλο το φθινόπωρο, δεν είναι η πρόθεσή μου και ελπίζω να μην ούτε αυτή του συλλόγου ή του προπονητή».

Τα… καρφιά, λοιπόν, τρίτωσαν, με τον Έρικσεν να μετράει μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο έξι συμμετοχές (χωρίς γκολ ή ασίστ) και μόλις 243 λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr