Τι ζήτησαν Βούρος και Σάβιτς, όσα είπε ο Ουζουνίδης με Ζαχίντ και η ατάκα για Ιωάννου

Οι απαντήσεις που έδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους γαλαζοκιτρίνους

Για τις δυσκολίες στον προγραμματισμό και τη θέση που δίνει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν βλέπουν και τα άλλα κομμάτια ενίσχυσης, μίλησε ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet.

Αναφέρθηκε στα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, όπως οι Σάβιτς, Βούρος, Ζαχίντ και Νικόλας Ιωάννου, καθώς και στις θέσεις που θέλει να ενισχύσει την ομάδα.

Πόσες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να είναι έτοιμο το ρόστερ: «Η ομάδα μπορεί να είναι έτοιμη και χωρίς να συμπληρωθεί 100%. Μπορούμε να έχουμε ένα κορμό 15-16 παικτών και ακολούθως με τα φιλικά παιχνίδια να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Σας είπα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν αποφασίζουν εύκολα. Εμείς έχουμε κάποιους στόχους, κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε τις απαντήσεις μας ιδίως σε 2-3 θέσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε».

Για τις θέσεις που θέλει άμεσα παίκτη: «Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε στράικερ. Είναι κάτι που το προσπαθούμε. Ψάχνουμε τον ένα απ’ τους δυο επιθετικούς που θέλω. Αυτός είναι η προτεραιότητα. Αν βρούμε κάποιο άλλο σε θέσεις που ψάχνουμε θα κινηθούμε».

Υπάρχουν παίκτες του ρόστερ που δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν. Αποτελεί εμπόδιο αυτό; «Από την στιγμή που είναι παίκτες του ΑΠΟΕΛ υπολογίζονται κανονικά. Αν στην πορεία υπάρξει κάτι είναι άλλο. Δεν έχω παράπονο, τα παιδιά δουλεύουν και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν συνεχώς».

Για τον Βούρο και τον Σάβιτς: «Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να αποφασίσουν. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ο προπονητής πρέπει να είναι θεωρητικά έτοιμος για όλα. Πάντοτε υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Δόξα το Θεό τώρα έχουμε δυο δεξιά μπακ, έχουμε και κεντρικούς αμυντικούς. Ίσως προχωρήσουμε σε άλλες κινήσεις στην πορεία. Επειδή έχουμε παίκτες τους δόθηκε η άδεια».

Για τον Ζαχίντ: «Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσει. Υπολογίζω κανονικά τον Ζαχίντ στην ομάδα και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τώρα για το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορώ να ξέρω όμως υπολογίζεται κανονικά. Έχουμε μιλήσει για το πλάνο και δεν φάνηκε ότι θέλει κάτι άλλο».

Για τον Τάμαρι: «Εμείς θέλουμε τον Μούσα στην ομάδα, είναι ξεκάθαρο. Του έγινε μια πρόταση, περιμένουμε την απάντησή του. Δουλεύει εντατικά στις προπονήσεις και στις ατέλειες του. Κάθεται και μετά τις προπονήσεις και δουλεύει. Είναι καλό παιδί, και όπως σας είπα πριν στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Εγώ θέλω να μείνει στην ομάδα και εύχομαι να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να τον έχουμε στην ομάδα».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Ο Νικόλας είναι κοντά μας τον υπολογίζουμε κανονικά αλλά ξαναλέω όπως όλες οι περιπτώσεις μπορούν να αλλάξουν πολλά από στιγμή σε στιγμή».

Δείτε επίσης

Όσα είπε για Τάμαρι ο Ουζουνίδης – Οι ατέλειες, η απάντηση αν πιστεύει ότι θα φύγει