Τι θέλει ο Ενσούε;

Κούρασε το μικρό σίριαλ που αφορά το μέλλον του Εμίλιο Ενσούε στον Απόλλωνα. Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρει σε οπαδούς της ομάδας ότι θέλει να μείνει. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην αποδέχεται την πρόταση για μείωση απολαβών, αν και γνωρίζει ότι η διοίκηση δεν μπορεί να τον «εξαιρέσει» από τη νέα οικονομική πολιτική.

Πληροφορίες φέρουν τον παίκτη να έχει ετήσιες απολαβές 300 χιλιάδες ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθεί τη μείωση (7,5%) θα χάσει 22,5 χιλιάδες τη νέα σεζόν. Και περίπου άλλα τόσα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

Γι’ αυτό και διερωτόμαστε κατά πόσον ο Ενσούε αυτά που λέει σε οπαδούς αποτελούν τις πραγματικές του προθέσεις ή απλώς «παίζει» μαζί τους.

Εννοείται πως αν ο παίκτης επιμένει να μην δέχεται ψαλίδισμα απολαβών, θα κληθεί για συζητήσεις πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε εξέλιξη με τον Τσάρλι Μπένσοπ. Η διοίκηση θέλει να κλείσει και το θέμα του Ολλανδού σέντερ φορ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ως γνωστόν, ούτε αυτός δεν έχει ακόμη αποδεχθεί τη μείωση.

Απώλειες 500.000

Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ είναι η απώλεια εσόδων του Απόλλωνα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν που έληξε άδοξα. Προχθές το δ.σ. της ΚΟΠ έλαβε απόφαση για περικοπή 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από τις ομάδες που είναι συμβεβλημένες με την ΚΟΠ TV.

Μία από αυτές είναι ο Απόλλωνας. Δεν ήρθε σαν «κεραμίδα» στο κεφάλι της διοίκησης η εν λόγω απόφαση, αφού η Cyta είχε λάβει απόφαση την εποχή της καραντίνας ότι δεν πρόκειται να δώσει την τελευταία δόση στις ομάδες αν διακόπτονταν οι διοργανώσεις.