Τη θέλει αλλιώς με ΑΠΟΕΛ

Βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα περιμένει ο Νταβίντ Κανέδα να βγάλει η ομάδα του στο επόμενο δυνατό φιλικό τεστ της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την ερχόμενη Παρασκευή.

Σίγουρα η ήττα στο Τσίρειο δεν προκάλεσε πανικό στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι έφερε κάποιον προβληματισμό, όχι τόσο η ήττα όσο κυρίως η εμφάνιση, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά, τουλάχιστον, θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του νέου πρωταθλήματος.

Λίγο-πολύ τους ίδιους στόχους στο νέο πρωτάθλημα θα έχει και η ΑΕΚ, η οποία όμως, κακά τα ψέματα, έχει μείνει αρκετά πίσω στον μεταγραφικό σχεδιασμό και χρειάζεται γερό μπόλιασμα τις επόμενες μέρες και εβδομάδες προκειμένου να παρουσιαστεί «γεμάτη» και δυνατή με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ενδεχομένως το πιο σοβαρό τεστ για την ομάδα του Κανέδα, η οποία ουσιαστικά θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που προετοιμάζεται για τις πρώτες ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Εφόσον ο Στέφαν Σπιρόφσκι ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που ένιωσε πριν από το φιλικό με τον Απόλλωνα, τότε αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Μάριος Αντωνιάδης επρόκειτο χθες να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το φιλικό με τον Απόλλωνα.

Θεωρείται βέβαιο ότι στο φιλικό του ΓΣΠ ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που λογίζονται, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, βασικοί. Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει και η τεχνική ηγεσία καλείται να κατασταλάξει σε έναν βασικό κορμό παικτών με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό μέχρι να έλθουν οι καινούργιες προσθήκες.

Ο αγώνας της Παρασκευής θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet.