Τι συμβαίνει με Γκολομπάρτ;

Κάτι «τρέχει» με την περίπτωση του Ρομάν Γκολομπάρτ στην ΑΕΚ. Ο 27χρονος Ισπανός στόπερ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα της Λάρνακας και λαμβάνοντας υπόψη το πετυχημένο του πέρασμα από τη Νέα Σαλαμίνα, όλοι θεωρούσαν πως η ΑΕΚ πέτυχε διάνα με τη συγκεκριμένη επιλογή.

Μια μεταγραφή, όμως, που άγνωστο γιατί «δεν βγήκε» ακόμα στους κιτρινοπράσινους. Και είναι, όντως, απορίας άξιο πώς ένας παίκτης της αξίας του Γκολομπάρτ δεν «έπιασε» στην ΑΕΚ, σε μια περίοδο μάλιστα που απουσίαζε ο Μοϊσόφ από τα μετόπισθεν λόγω τραυματισμού.

Πάντως, στην περίπτωση αυτή φαίνεται να ταιριάζει η ρήση «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Οι αθλητικοί συντάκτες δεν το βγάζουν από το μυαλό τους το θέμα Γκολομπάρτ. Κάτι συμβαίνει.

Και δεν είναι λογικό για έναν παίκτη που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας να δηλώνει ότι «εάν προκύψει κάτι θα δούμε», αφήνοντας δηλαδή ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ την ίδια ώρα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον Αρνάλ Κόντε να ψάχνει για αριστεροπόδαρο στόπερ.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, πριν από τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού (3-0 η Ανόρθωση), η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ… από αέρος και ο Γκολομπάρτ «έβραζε» τον πάγκο. Τυχαίο; Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι με τον Γκολομπάρτ, ο οποίος με τη σειρά του συνεχίζει τις αινιγματικές αναρτήσεις στο facebook.