«Τι σπουδαία βραδιά για την Ομόνοια, ευχαριστώ τον ηγέτη Παπασταύρου»

Η Ομόνοια… σάρωσε στη Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ, καθώς πέραν από τον MVP Φαμπιάνο και τους έξι παίκτες στην κορυφαία ενδεκάδα του 2020 (βραβεύσεις που ήταν ήδη γνωστές), αναδείχθηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία ομάδα (όλων των αθλημάτων) για το προηγούμενο έτος.

Το βραβείο παρέλαβε στην εκδήλωση ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας των πρασίνων, Δημήτρης Γρηγόρη, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του επί σκηνής, προχώρησε και σε ανάρτηση στα social media, αναφερόμενος στην ξεχωριστή βραδιά της Ομόνοιας κι ευχαριστώντας τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίον χαρακτηρίζει ηγέτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τι σπουδαία βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ η αποψινή.
 
Κορυφαία ομάδα του 2020, Φαμπιάνο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2020, έξι ποδοσφαιριστές στην κορυφαία ενδεκάδα του 2020! Βραβεύσεις που αποδεικνύουν την κυριαρχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο έτος που μας πέρασε!
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές: Διευθυντική ομάδα, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, προσωπικό και κόσμο!
 
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και από εμένα προσωπικά, τον ηγέτη της ομαδας μας, τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Όραμά του είναι να υλοποιούνται τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι απαιτήσεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑ.
 
Oι σημερινές βραβεύσεις είναι αφιερωμένες στον μεγάλο Πράσινο Λαό και επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Θελουμε οι επιτυχίες και διακρίσεις μας να συνεχιστούν. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε».