Τι ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ;

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Ουζουνίδης στον ΑΠΟΕΛ της σεζόν 2020-21. Ήδη έχει χαράξει το πλάνο του κι έχει πάρει τις αποφάσεις του για όλους του παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ. Για τις μεταγραφές, δεν θα δαπανηθούν πολλά λεφτά όπως άλλες χρονιές, ωστόσο για κάποιες θέσεις μπορεί να γίνει η υπέρβαση.

Οι θέσεις στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία, καθώς απαγορεύεται να γίνει λάθος στην επιλογή, είναι τερματοφύλακα, λίμπερο, αμυντικού μέσου και σέντερ φορ. Οι τελικές επιλογές θα είναι καθοριστικές για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων…

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Αρχάγγελο, τελικά αποχωρεί ο δανεικός Μπέλετς και ο 36χρονος Βάτερμαν. Δηλαδή μένει ο 21χρονος Πρινιωτάκης. Ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για άλλους δύο τερματοφύλακες εκ των οποίων ο ένας ίσως είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος βρίσκεται στον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικός. Αν επιστρέψει ο Μιχαήλ, τότε αυτό που μένει είναι ο ξένος, ο οποίος θα είναι α’ κλάσης και θα είναι ο βασικός. Υποψηφιότητα έθεσε ο γνωστός σε όλους Φράνσις Ουζόχο, ενώ ο Ουζουνίδης μελετά κι άλλες 3-4 πολύ καλές επιλογές. Εδώ μάλλον θα γίνει η πρώτη υπέρβαση.

Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΡΛΑΟ: Ο Ουζουνίδης ψάχνει τον λίμπερο που θα παίξει τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Καρλάο, του οποίου η απουσία φάνηκε πολύ πέρσι. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος Ράφαελ Σάντος θεωρείται κλειστός για δύο χρόνια. Σίγουρα δεν έχει την εμπειρία του Καρλάο, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο. Άλλωστε, αν δεν ήταν, δεν θα τον διατηρούσε στο ρόστερ της η Φλαμένγκο. Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να προσαρμοστεί στην πρώτη του έξοδο από τη Βραζιλία.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: Έψαξε πολύ πέρσι ο ΑΠΟΕΛ, όμως δεν βρήκε τον αντικαταστάτη του Μοράις, κι αυτό φάνηκε και στοίχισε σε κάποια παιχνίδια. Φέτος δεν επιτρέπεται νέο λάθος επιλογής στη θέση αυτή. Θα ψάξει πολύ ο Ουζουνίδης, θα δει με προσοχή όλες τις προτάσεις που θα έχει στο τραπέζι και θα αποφασίσει.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:  Αμάν αυτός ο σέντερ φορ και πόσο ταλαιπώρησε τον ΑΠΟΕΛ την περσινή σεζόν. Έφερε κοτζάμ Πάβλοβιτς, αγόρασε τον Χαλένιους, κινήθηκε τον Ιανουάριο κι απέκτησε τον τραυματία (!) Σιγκούρνταρσον. Τελικά όλες οι επιλογές βαθμολογήθηκαν με μηδέν. Εδώ κι αν απαγορεύεται το λάθος. Ο Ουζουνίδης ψάχνει με γνώμονα ότι το Νο9 θα είναι πραγματικό κανόνι!