Τι λένε από την Ανόρθωση για Νταουσβίλι και Μίχα – «Δεν αρκεί η πρόθεση»

Για τα θέματα των Μουρτάζ Νταουσβίλι και Ντορ Μίχα μίλησε ανάμεσα σε άλλα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης επανέλαβε μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ότι για τον Γεωργιανό μέσο δεν έχει ενδιαφερθεί καμία ομάδα επισήμως ενώ για τον Ισραηλινό άσο τόνισε πως η πρόθεση που εξέφρασε να αποχωρήσει δεν αρκεί αν δεν πληρωθεί η ρήτρα.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τις μεταγραφικές ανακοινώσεις: «Δεν θα έχουμε μαζικές ανακοινώσεις. Δεν γνωρίζω από που προκύπτουν αυτά που γράφονται, όμως δεν κρατάμε κανένα συμβόλαιο στο «συρτάρι» και να τους ανακοινώσουμε όλους μαζί. Όταν θα έχουμε κάτι, θα το πούμε. Αυτό που έχουμε τώρα, είναι η πρώτη συγκέντρωση, όπου θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Μετά, στις 28 του μήνα θα πάμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές και περιμένουμε την εξέλιξη των περιπτώσεων αυτών. Υπάρχουν κάποια ονόματα που θεωρούνται δεδομένα».

Για τον Μίχα: «Μιλάμε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και περιμένουμε να διευκρινιστεί το θέμα. Έχουμε ενημερωθεί πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, όμως η δήλωση της πρόθεσης δεν αρκεί και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του».

Για τον Νταουσβίλι: «Δεν έχει υπάρξει καμία ομάδα που να έχει ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή και να μας προτείνει ένα αντάλλαγμα για να τον παραχωρήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Άρα, χωρίς επίσημα προσφορά και με οτιδήποτε διαρρέει και διαβάζει ο κόσμος, δεν το διαβάζει από εμάς. Δυστυχώς αναπαράγονται όλα αυτά τα δημοσιεύματα, χωρίς να έχουμε ερωτηθεί για αυτά. Εννοείται πως αυτό δεν πάει σε όλους, γιατί υπήρχαν και συνάδελφοι που τηλεφώνησαν και έμαθαν την αλήθεια. Ο μοναδικός τρόπος είναι να μας γίνει επίσημη πρόταση. Αυτά που γράφτηκαν περί οφειλών, ουδέποτε υπήρχαν».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο από την πλευρά του προπονητή μας, με βάση και των αποχωρήσεων, αλλά και στο κομμάτι που χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα για την ερχόμενη χρονιά. Για επαφές όμως και ανακοινώσεις, θα πρέπει να έχουμε κάτι χειροπιαστό.