Τι λέει ο Σάββα για κόκκινη στην ΑΕΛ και πέναλτι στον Ολυμπιακό

Tι αναφέρει ο Σάββα για τη διαιτησία του Ιταλού στον ημιτελικό που έγινε στο Μακάρειο

Λανθασμένη ήταν η απόφαση του Φάμπιο Μαρέσκα να υποδείξει πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 86′ του ημιτελικού με την ΑΕΛ και σωστή η τελική του απόφαση να το ακυρώσει, σύμφωνα με τον πρώην διεθνή ρεφ και συνεργάτη της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και της ιστοσελίδας μας, Νίκο Σάββα.

Διαβάστε τι αναφέρει ο Σάββα για τη διαιτησία του Ιταλού στον ημιτελικό που έγινε στο Μακάρειο:

Καλός ο Φάμπιο Μαρέσκα. Ενιαία εφαρμογή κανονισμών, έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες. Δεν υπήρξαν γενικά δύσκολες φάσεις ιδιαίτερα στις επανορθωτικές περιοχές των δύο ομάδων.

-Στο 58′ ο Ολυμπιακός ζήτησε δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Πσισέ. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ δέχθηκε κίτρινη στο 45+3′. Σωστή η απόφαση του διαιτητή να μην την αποβάλει. Ο αμυντικός της ΑΕΛ δεν έκανε παράβαση που να υποχρεώνει τον διαιτητή να του δώσει δεύτερη κίτρινη με επακόλουθο την κόκκινη.

-Στο 86′ κερδίζει πέναλτι ο Ολυμπιακός που ακολούθως ακυρώνεται. Λανθασμένη η πρώτη απόφαση του ρεφ να δώσει πέναλτι. Ο Κυριάκου παίζει καθαρά την μπάλα χωρίς να κάνει οποιαδήποτε παράβαση στον Ζαχαρίου. Σωστή η παρέμβαση του VAR και σωστή η τελική απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει την αρχική του απόφαση για πέναλτι.