Τι λέει η UEFA για το Ντρίτα-Λίνφιλντ

Ανακοίνωση σε σχέση με τον αγώνα ανάμεσα σε Ντρίτα και Λίνφιλντ που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (11/8) κι εντέλει δεν θα διεξαχθεί εξέδωσε η UEFA.

Ενδιαφέρει την Ομόνοια: Ακυρώθηκε την υστάτη το Ντρίτα-Λίνφιλντ!

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από το εν λόγω ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League τη Λέγκια και η νικήτρια αυτή της αναμέτρησης θα παίξει στον δεύτερο γύρο με την Ομόνοια, εφόσον το τριφύλλι αποκλείσει την Αραράτ.

Η ανακοίνωση της UEFA:

«Μετά από απόφαση που έλαβαν οι ελβετικές υγειονομικές αρχές σε συνεργασία με την UEFA να θέσουν ολόκληρη την ομάδα της Ντρίτα σε καραντίνα αφού ένας δεύτερος παίκτης είχε θετικά αποτελέσματα για τον COVID-19, ο επερχόμενος προ-προκριματικός γύρος του Champions League μεταξύ Ντρίτα και Λίνφιλντ, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Αυγούστου στις 19:00 στη Nyon της Ελβετίας, δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Ο παίκτης, ο οποίος ήταν θετικός χθες (Δευτέρα 10 Αυγούστου) είχε προηγουμένως αρνητικό τεστ για τον COVID-19 την Παρασκευή 7 Αυγούστου ως μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος δοκιμών που τέθηκε σε εφαρμογή από την UEFA σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Επιστροφής. Όλη η ομάδα της Ντρίτα είχε επίσης αρνητικές δοκιμές πριν από την άφιξή τους στην Ελβετία».