Τη… γλύτωσε ο Ανγκούλο

Δεν θα είναι στην έναρξη της προετοιμασίας της Πάφου που θα γίνει στη Λετονία ο Ανγκούλο καθώς τραυματίστηκε χαμηλά στο πόδι στην προπόνηση της Ρίγας, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Το θετικό είναι ότι ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν θα χρειαστεί εγχείρηση που θα τον άφηνε αρκετό διάστημα εκτός, αλλά θα μείνει στα πιτς για ένα περίπου 20ήμερο.

Από εκεί και πέρα, στην Πάφο ετοιμάζονται για την αναχώρησή τους το Σάββατο για τη Λετονία, έχοντας έναν βασικό κορμό περίπου 15 παικτών αλλά απαιτούνται ακόμα 7-8 προσθήκες και η ενίσχυση θα αφορά όλες τις γραμμές. Ο προπονητής Κάμερον Τόσακ, ο οποίος είναι ήδη στη Λετονία, μελετά διάφορες περιπτώσεις παικτών και τις επόμενες μέρες θα προκύψουν ανακοινώσεις, με τους επενδυτές να ετοιμάζουν… δυνατά κτυπήματα.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΕΛ θα χορεύει σε ρυθμούς… σάμπα!
Επόμενο άρθροΤσιλιγγίρης και Πρινιωτάκης…
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.