Τι έκαναν οι διαιτητές στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Παράπονα ακούστηκαν από επίσημα χείλη του Απόλλωνα και δη τον εκπρόσωπο Τύπου, Φανούριο Κωνσταντίνου, για αποφάσεις του διαιτητικού τιμ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του οποίου δεν υπήρξαν δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Από την ομάδα της Λεμεσού διαμαρτύρονται για μία φάση στο 74’ σε μαρκάρισμα του Οκριασβίλι πάνω στον Ίλιεφ. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, που ήταν ήδη κιτρινισμένος, βγήκε όντως με τις τάπες και θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Πέραν της πιο πάνω φάσης από τον Απόλλωνα γίνεται λόγος και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να δοθεί.

Όσον αφορά στην πλευρά του ΑΠΟΕΛ, υπήρξαν διαμαρτυρίες στη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στη φάση που δόθηκε πέναλτι στους γαλάζιους στο 18’, το οποίο τελικά ήταν άστοχο από τον Πίττα. Ο Λούκας Σωτηρίου έδωσε κόρνερ, μετά τη διεκδίκηση της μπάλας από τους Χαμάς και Τσεπάκ, όμως με τη παρέμβαση του VAR (Βασίλης Δημητρίου) και αφού το είδε ξανά έδειξε την άσπρη βούλα. Το χέρι του παίκτη του ΑΠΟΕΛ ήταν ανοικτό και συνεπώς καλύπτεται από τους κανονισμούς.

Σχετικά με φωνές που ακούστηκαν στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα για φάουλ στη μάχη του Σάντος (που τελικά έφυγε τραυματίας) με τον Γιάνγκα που ξέφυγε στην επίθεση, δεν φάνηκε να γίνεται φάουλ από τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.