Θύρα 9: «Ανταλλάζουν δώρα με αυτόν που αποκαλούσαν…»

Ανακοίνωση με αφορμή το φιλικό της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς εξέδωσε η Θύρα 9, που σημειώνει ότι πριν από δύο χρόνια, η πλευρά Παπασταύρου έφερε αντίρρηση στην πρόταση του (ανθυποψήφιου επενδυτή) Ρόη Πογιατζή να συνεργαστεί το τριφύλλι με τους ερυθρόλευκους και συγκεκριμένα τον Μαρινάκη και πλέον ανταλλάζουν δώρα μαζί του.

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου με την ΖΤΕ τα 50 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τώρα που έχουν περάσει οι μέρες και δεν “κινδυνεύουμε” να σας χαλάσουμε το ωραίο κλίμα ας μιλήσουμε για μια ιστορία που εκτυλίχθηκε μπροστά σε όλα τα μέλη του ΑΣΟΛ το 2018.

Εκείνες τις μαύρες μέρες λοιπόν το 2018, όταν πουλούσαν την ομάδα μας στον εκλεκτό της κλίκας των κομματικών, ήταν έτοιμοι να πατήσουν επί πτωμάτων φτάνει να επικρατήσει το ξεπούλημα και να καλύψουν τα εγκλήματα των προηγούμενων χρόνων.

Τόσο αδίστακτοι είχαν γίνει που καθημερινά έριχναν λάσπη σε οποιοδήποτε τολμούσε να πει μία διαφορετική άποψη. Λάσπη σε εμάς που διαφωνούσαμε με την φιλοσοφία και των 2 «επενδυτών” αλλά και στους υποστηρικτές του Ρόη Πογιατζιή που δεν ήταν ο εκλεκτός της κλίκας τους.

Μάλιστα τέτοιο ήταν το μένος τους που όταν μιλούσε ο εκπρόσωπος του Ρόη Πογιατζή και ανάφερε για συνεργασία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς σηκώστηκε μέσα στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης ένας εκ των νομικών που έφεραν τον Παπασταύρου και φώναζε: «Θέλετε να συνεργαστούμε με τον ………. αυτή είναι η πρόταση σας”.

Μετά από 2 χρόνια ο εκλεκτός τους που με τις νόθες διαδικασίες του πούλησαν την ομάδα μας ανταλλάζει δώρα με αυτό που αποκαλούσαν ………. για να πλήξουν την ηθική και την υπόληψη όσων δεν συμφωνούσαν μαζί τους.

Ακόμη μια απόδειξη ότι ούτε αρχές έχουν ούτε αξίες, προχωρούν καθημερινά σε κωλοτούμπες με μοναδικό γνώμονα το οικονομικό τους συμφέρον.

Ντροπή τους και ντροπή σε όσους τους υποστήριξαν μαζί με τα ψέματα και την λάσπη τους. Εμείς θα σας θυμίζουμε τις αλήθειες είτε από την 3η κατηγορία είτε από την τελευταία κατηγορία του κόσμου.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Υ.Γ 1 – Για κάποιους το 2011 στον τελικό κυπέλλου ο ορισμός των 40 ευρώ σε εισιτήριο ηταν η προσωποποιήση του μοντέρνου ποδοσφαίρου για αυτό και η ολική αποχή από το παιχνίδι. 9 χρόνια μετά και όλα έχουν αλλάξει. Ο ορισμός των 50 ευρώ εισιτηρίου σε φιλικό παιχνίδι είναι δικαίωμα κάθε εταιρείας η σιωπή όμως από όλους και ειδικά από τα δήθεν “οργανωμένα σύνολα” είναι ακόμα μια απόδειξη της αλλοίωσης του χαρακτήρα που φωνάζουμε τόσο καιρό.

Υ.Γ 2 – Το φιλικό των 50 ευρώ ήταν και με την ομάδα που τιμώρησε τον Φάνο Κατελάρη όταν αντέδρασε ενάντια στο ρατσισμό. Ξέρουμε εμείς να μην μιλάμε να πάμε στο Αγροτικό μας.

Υ.Γ 3 – Αλληλεγγύη στο λαό του Λιβάνου.
Αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο λαό…