Θλάση και νοκ- άουτ ο Ντε Βινσέντι!

Χάνει τον Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ! Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την Ανόρθωση και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα ο «Ντέβι» ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα αναλόγως και το πως θα πάει η αποθεραπεία του. Ο ΑΠΟΕΛ και ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Λούκας Χατζηλούκας θα τον στερηθούν σε σημαντικούς αγώνας.

Θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα και το ματς με τον Εθνικό, ενώ έπειτα ακολουθεί διακοπή. Με την επιστροφή οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ένα παιχνίδι, που ο «Ντέβι» θα κάνει αγώνα δρόμου για να το προλάβει.

Ο Ντε Βινσέντι αναμένεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες και οι Χατζηλούκας-Μοράις θα τον στερηθούν σε σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά, θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα, όπως επίσης και από το ματς με τον Εθνικό (7-8/10). Έπειτα, ακολουθεί διακοπή και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (21-22/11).