Θετικός στον κορωνοϊό προπονητής ποδοσφαιρικής ακαδημίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια Αραδίππου ενημερώνει ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως σημειώνει η ομάδα, ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και οι τερματοφύλακες που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του υποβλήθηκαν σε τεστ με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ οι εγκαταστάσεις και τα αποδυτήραι απολυμάνθηκαν.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου:

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης που δεχθήκαμε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας όλοι οι τερματοφυλάκες που είχαν έρθει σε επαφή υποβληθήκαν άμεσα σε τεστ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό.
Τα αποδυτήρια και όλες οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου απολυμάνθηκαν από εγκεκριμένη εταιρεία και απο την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε σχετικά η Ομοσπονδία. Οι τερματοφύλακες θα απέχουν από τις προπονήσεις σε αναμονή περαιτέρω οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.
Ευχόμαστε τόσο στον προπονητή των Ακαδημιών μας, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που έχουν βρεθεί πρόσφατα θετικοί στον ιό, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!»