Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντένιτς!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζόρτζε Ντένιτς! Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ερχόμενος από την Σερβία και μετέπειτα από εξέταση που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στον ιό.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει σε καραντίνα και πως όλοι η ομάδα του Απόλλωνα υποβάλλεται συχνά σε τεστ για κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομάδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό.

Να τονιστεί ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους απαραίτητους ελέγχους, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας τους κι ακολούθως για την ομαλή λειτουργία του.