Θέμα με Σίτο Ριέρα στην ΑΕΛ

Ο Σίτο Ριέρα ήταν από τα βασικά γρανάζια της ΑΕΛ του Κέρκεζ αφού κατέγραψε 2.210 λεπτά συμμετοχής, που αντιστοιχούν σε 30 συμμετοχές μόνο στο πρωτάθλημα.

Ο 34χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει με το σπαθί του την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του καθώς το καλοκαίρι του 2020 όταν υπέγραψε στην ομάδα της Λεμεσού η συμφωνία αφορούσε έναν χρόνο συν έναν, αν συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Έτσι κι έγινε. Ωστόσο δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά τα δεδομένα αφού ο Ριέρα συναντήθηκε με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, ώστε να ζητήσει αύξηση των απολαβών του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσουν μαζί, με τις ενδείξεις να μην είναι πολύ ενθαρρυντικές. Στην παρούσα φάση, η διαφορά είναι αισθητή γι’ αυτό και η διοίκηση δεν επιθυμεί να ξεφύγει οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, μετά τους Αβραάμ, Κυριάκου, Μπουνόζα, Πάντιτς, ο επόμενος που αναμένεται να κουνήσει μαντίλι είναι ο Πσισιέ ο οποίος ερχόμενος τον Ιανουάριο δεν έπεισε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.