Θέμα χρόνου να κλείσει θετικά η υπόθεση του Λάρσον

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει οριστική συμφωνία του Ντάνιελ Λάρσον με τον Απόλλωνα.

Από τα τέλη του Μάη εδώ στο «Γήπεδο» είχαμε κάνει λόγο για τις προχωρημένες επαφές του 33xρονου Σουηδού επιθετικού με τους διοικούντες τη λεμεσιανή ομάδα. Παρότι έβγαιναν πληροφορίες όλο αυτό το διάστημα από Θεσσαλονίκη ότι ο παίκτης σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμε- νο να μείνει στον Άρη, η πραγματικότητα ήταν πως η οικονομική πρόταση του Απόλλωνα δεν τον άφηνε ασυγκίνητο.

Αν και εφόσον οριστικά αποφασίσει να ακολουθήσει τον Ντιγκινί στη Λεμεσό, είναι άγνωστο το πότε θα τους απελευθερώσει η ομάδα του Άρη. Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώνεται σε έναν μήνα, αλλά δεν αποκλείεται στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης να διακόψουν πρόωρα τα συμβόλαια με μερικούς παίκτες.

«Δεν χρωστάμε σε κανέναν»

Σε δηλώσεις της Παρασκευής (26/7) ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου Μαρίνος Ευσταθίου αναφέρθηκε στην εικόνα των οικονομικών του συλλόγου:

«Επί προεδρίας μου το σωματείο έχει ξοφλήσει ένα μεγάλο χρέος σε μια τράπεζα άνω των 75 χιλιάδων. Έχουμε μειώσει το χρέος γύρω στις 200 χιλιάδες. Παραδίδουμε το σωματείο χωρίς να χρωστάμε σε κανέναν».