Θέλει να σπάσει το… ΑΠΟΕΛίστικο ρεκόρ του – «Ήταν πολύ πετυχημένη η ομάδα μας τότε»

Στόχο να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, το οποίο… πέτυχε με τον ΑΠΟΕΛ, έβαλε ο Πάολο Τραμετζάνι, ο οποίος ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στη Σιόν.

Ο Ιταλός πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων (2018/19) ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην επιστροφή του στην ελβετική ομάδα (Κυριακή 17/10 με Βασιλεία) και σε συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να μιλήσει για το γεγονός πως ποτέ δεν κατάφερε να… στεριώσει σε μια ομάδα.

Οι δέκα μήνες του με τον ΑΠΟΕΛ αποτελούν το «ρεκόρ» του, ενώ αυτή είναι η όγδοη φορά που αλλάζει ομάδα σε διάστημα μικρότερο των πέντε ετών…

Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Στις δύο προηγούμενες θητείες σας στη Σιόν, ο μέσος όρος σας ήταν μικρότερος από 15 παιχνίδια. Στις 5 Μαρτίου 2022 θα είναι το 15ο σας παιχνίδι. Θα είστε εδώ μέχρι τότε;

«Ελπίζω (γέλια). Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επεκτείνω την καριέρα μου εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο».

Γενικότερα, δεν κοουτσάρατε ποτέ ομάδα για περισσότερα από 31 παιχνίδια στη σειρά. Είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε;

«Ναι, αυτό ήταν στον ΑΠΟΕΛ, όπου η ομάδα μας ήταν πολύ πετυχημένη. Αλλά δεν είχα μακριά εμπειρία με κάποια ομάδα. Είναι κάτι που λείπει από την καριέρα μου και δεν μου αρέσει. Θέλω να βρω σταθερότητα και να δουλέψω με τους ίδιους παίκτες για δύο ή τρία χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος να δουλέψεις μαζί. Ελπίζω να έχω αναπτύξει περαιτέρω τον εαυτό μου ως άτομο και εκτός γηπέδου».