«Θέλουν να κρατήσουν Πεδρίνιο αλλά επενδύει βαριά η Ανόρθωση»

Ο Πεδρίνιο βρίσκεται στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρούμπεν Ράγιος στην Ανόρθωση όμως πέραν του ανταγωνισμού που προκύπτει από άλλες ομάδες που διεκδικούν τον ποδοσφαιριστή (π.χ. Φερεντσβάρος) πλέον υπάρχει και το εμπόδιο (άγνωστο αν είναι μικρό ή μεγάλο) της Πάσος Φερέιρα.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός την τελευταία τετραετία, φέρεται σύμφωνα με την A Bola να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να κρατήσει τον αρχηγό της στο δυναμικό της.

«Όπως γνωρίζουμε ο πρόεδρος Πάουλο Μέντες και ο αθλητικός διευθυντής Κάρλος Καρνέιρο προσπαθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Πεδρίνιο», αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα, το οποίο πάντως σημειώνει πως η Ανόρθωση προτίθεται να δαπανήσει αρκετά για να πάρει τον παίκτη.

«Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανοίξουν τα κορδόνια της βαλίτσας με τα λεφτά αφού η κυπριακή ομάδα προτίθεται να επενδύσει βαριά για τον μισθό του ποδοσφαιριστή», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζουμε πως με την Πάσος ο Πεδρίνιο έχει καταγράψει 141 συμμετοχές, 13 γκολ και 15 ασίστ, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε 36 εμφανίσεις, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.  Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στις 650 χιλιάδες ευρώ και είχε φτάσει (τον Φεβρουάριο του 2018) μέχρι και το 1,5 εκατομμύριο.

Δείτε επίσης: