Θέλει δουλειά και ενίσχυση

Στην ισοπαλία 1-1 συμβιβάστηκαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες (11/08) στο «ΑΕΚ Αρένα». Οι κιτρινοπράσινοι φάνηκε σε ακόμα ένα φιλικό πως χρειάζονται δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ελπίζουν πως και με τις προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο, επαναφέροντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων που βλέπουν ώς τώρα, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να υπάρχουν κενά.

Πάντως αυτό που βγαίνει από τη διοίκηση είναι πως θα γίνουν και ποιοτικές και ποσοτικές κινήσεις με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας το συντομότερο. Ο τεχνικός διευθυντής Άρναλ Κόντε θα εντείνει αυτές τις ημέρες τις προσπάθειές του για να κλείσουν όσο πιο πολλές εκκρεμότητες υπάρχουν.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού είναι το γεγονός πως κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ο Βέλγος τερματοφύλακας Γενς Τέουνκενς

Οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Ντα Κόστα. Η «απάντηση» για την ομάδα της Λάρνακας ήρθε στο 42΄ με προβολή του Πλάνας έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μιχαήλ σε εκτέλεση φάουλ του Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός είχε δύο καλές ευκαιρίες προηγουμένως, αλλά οι κεφαλιές του στο 23΄ και το 33΄ δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, λόγω και των αλλαγών των δύο ομάδων, έπεσε ο ρυθμός και δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Στο 48΄ ο Tρισκόφσκι έστρωσε στον Τολμές που προσπάθησε για το σουτ, τον πρόλαβε όμως την τελευταία στιγμή ο αμυνόμενος.