«Θα το βλέπει όλη η Κύπρος, υποχρέωσή μας να είμαστε ανταγωνιστικοί»

O προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, έκανε δηλώσεις στο AEK LARNACA TV για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο (Παρασκευή 27/02, 18:30).

«Ξέρουμε ότι μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική μας θέση. Όμως αυτά είναι τα δεδομένα και αυτό που μένει είναι στα επόμενα ματς να καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να μπορέσουμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς σε αυτά τα δύσκολα ματς.

Αύριο αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ, μια ομάδα αρκετά ποιοτική φέτος και δεν είναι τυχαίο πως έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς στην έδρα της. Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όμως πάμε στη Λεμεσό με στόχο τη νίκη και αυτό που πρέπει να βάλουμε στο αυριανό ματς είναι ποιότητα και πάθος.

Είναι ένα παιχνίδι που κάνει την αρχή στα μπαράζ και είναι ένα παιχνίδι που θα το βλέπει όλη η Κύπρος και είναι υποχρέωση σε αυτά τα ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε όλους», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός.