«Θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις, δεν το δέχομαι από κανέναν»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 3-0 για την πρεμιέρα των πλέι οφ, κάνοντας λόγο για σοβαρές αποφάσεις που θα ληφθούν άμεσα και ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ανάλυση. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Κάποια πράγματα στο παιχνίδι δεν βγήκαν όπως τα θέλαμε. Αλλά, θα παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις από τώρα για την ομάδα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση, με τον πρόεδρο, και θα γίνουν ριζικές αλλαγές. Ξεκάθαρο. Η δική μου άποψη κι ο τρόπος που θέλω να παίζω, θα ενημερώσω τη διοίκηση, η ευθύνη για την ήττα είναι δική μου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν σήμερα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ.

Το πλάνο ήταν όπως το περιμέναμε και χωρίς λόγο χάλασε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται και δεν το δέχομαι από κανέναν. Όποιοι θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα πρέπει να σκέφτονται ότι από πίσω υπάρχει μια ομάδα, κόσμος, διοίκηση και πρέπει να δώσουν τα πάντα. Δεν με ενδιαφέρει αν είμαστε εκτός στόχων, σημασία έχει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε βαθμούς».